معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: رسیدن به سهم ICT در اقتصاد ملی از ۲ به ۵ درصد به حداقل ۳۰ درصد رشد در بازار نیاز دارد که در این شرایط نیز باز هم شاخصهای ICT زیر عدد ۶۰ خواهد بود مگر اینکه تحول دیگری ایجاد شود.
وایمکس نیوز - رضا باقری اصل در اختتامیه نمایشگاه الکامپ بیست و یک با بیان اینکه حیف شد الکامپ به پایان رسید، اظهار داشت: در روندهای جهانی حوزه IT در حال همگرا شدن است و سرویسها نقش بیشتری در اقتصاد ملی ایفا میکنند.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: آمارهای سازمان برنامه نشان میدهد که ICT تنها بخشی در اقتصاد کشور است که با رشد سه برابری مواجه بوده و این اعداد نشان از پتانسیل بالقوهای دارد که باید تبدیل به فرصت شود.
وی با بیان اینکه علیرغم ارقامی مبنی بر رشد سه برابری، اما سهم ICT در اقتصاد کشور بسیار کم و حدود دو درصد است، گفت: با رشد پیشبینی شده 19.5 درصد سهم ICT از 2 درصد به 5 درصد افزایش نخواهد یافت.
باقری اصل توضیح داد: برای اینکه بتوانیم سهم ICT را از 2 درصد به 5 درصد افزایش دهیم نیازمند حداقل 30 درصد رشد در این بازار هستیم.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: در شرایط ایدهآل نیز حتی پس از رسیدن به رشد 5 درصدی در سهم IT از اقتصاد کشور به معنی این است که رشد شاخصهای ICT زیر عدد 60 خواهد بود، مگر اینکه تحول دیگری ایجاد شود.
باقری اصل با اشاره به اینکه فرصتهای اقتصاد نفتی در کشور رو به پایان است و شوق دولت برای شرکت در معاملات و کسب و کارها کاهش پیدا میکند، گفت: از این پس دولت باید در جای حاکمیت قرار بگیرد و فرصت کسب و کار را به بخش خصوصی بدهد.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: برجام به فرجام رسیده، اما قرار نیست خارجیها سهمی از بازار ایران داشته باشند، بلکه قرار است ایرانیها از بازار جهانی سهم بگیرند.
باقری اصل گفت: تا پیش از این برای اینکه در بازار جهانی سهم بگیرید، حداقلهای اولیه از جمله زیرساختهای بانکی نیز فراهم نبود.
وی اظهار امیدواری کرد: اقتصاد 7 تا 8 هزار میلیاردی دولت الکترونیک که تصور میکنم در واقعیت بیش از این ارقام باشد، به سمت بازارهای خارج از ایران رشد کند.
باقری اصل گفت: هیأتهای خارجی که به ایران میآیند، فرصتهای زیادی را پیش پای ما میگذارند که حیف است از این فرصتها استفاده نکنیم.